Kolonos Apartment

by Studio Due, 24/09/2015

This is about   a  all done project   of Interior Design   –    for a  two levels  apartment  in the Kolonos   area of Athens   –   with large  verandas and    also  rather   long and  spacious living room !?   and kitchen     al together in one long space passing through  the  large   terraces facing    the Acropolis Hill  and the   Philopapo   –   the problem with this space was to give it more   latitude then the longitude  so to speak – so we created several     elements   that would    come up on the  composition  and  divert   the  view from  the predominant    along the  south side  of the complex – the other problem  is the relation of the in and out side of the space contained in the  surrounding  apartment  !    we have created and delimited  rather firm the       day room – of the  unit like  the   Dining   table space and the Bar  of the  kitchen  –  trying  to get together   the preparation space of the  area and the others more representatives  like   the   Dining and the   Living room very nice set by the  Fire space    !

Materials have been  chosen with much attention like  – the hard wool flooring –  round column of the   in side space –  nice pergolas  providing shadow and  space for plants  and nice cooling   space for the hoy days of the summer that are  coming to Athens every year  !

Project Detail

  • PROJECT NAME :

    Kolonos Apartment Design

Featured Post

Like on Facebook

Categories

  • No categories

Powered by

Agent Promovator

agentpromovator.com